Saagatalot

Harri Vuorinen sisustuslahjakortin arvonnan voittajaksi

Saagatalojen 2000e sisustuslahjakortin arvonta on suoritettu, ja arpaonni suosi Harri Vuorista Helsingistä. Lämpimät onnittelut Harrille!

Yllättävä puhelinsoitto

Kilpailu käynnistyi viime keväänä, kun Saagatalojen uusi brändi ja nimi lanseerattiin. Kilpailuun osallistui yli 4000 henkeä ja arvonta suoritettiin marraskuussa 2020.

Harri kertoo olevansa yllättynyt voitosta, sillä yleensä arpaonni ei ole suosinut ja useimmiten tuntemattomasta numerosta soittava on puhelinmyyjä. Tällä kertaa kuitenkin kannatti vastata puhelimeen, sillä Harri kutsuttiin Saagatalojen Vantaan toimistolle noutamaan kahden tuhannen euron arvoinen sisustuslahjakortti. Palkinnon luovuttivat asiakaspäällikkö Nuran Samaletdin ja talomyyjä Sanna Rokala.

Joukkoliikenteen suunnittelijana toimivalla Harrilla vaimoineen on mielessään jo muutamia mahdollisia käyttökohteita lahjakortille.

”Vaimo on jo miettinyt kovasti käyttökohteita lahjakortille. Hän on haaveillut pitkään tietyistä lampuista ja katsellut nojatuoleja. Nyt pääsemme hankkimaan ne.”

Myös suosituin talomalli selvisi

Sisustuslahjakortin arvontaan osallistuessa sai myös valita omasta mielestään hienoimman talomallin. Harrin valinta oli talomalli ”Havu”, joka löytyy myös Saagatalojen kotisivuilta nimellä Saaga14. Tämä malli oli äänestyksen kolmanneksi suosituin talomalli.

”Siinä äänestämässäni talomallissa minua viehätti se hieno väri ja yksinkertainen ulkonäkö. Se oli kaksikerroksinen, tilava ja mukavan näköinen talomalli. Sellainen, mitä nykypäivänä rakennetaan.”

Voisiko Harrista tulla joskus täysvalmiin Saagatalon rakentaja?

”Me asutaan tällä hetkellä vanhassa talossa, joten usein unelmoidaan uudesta talosta, jossa kaikki olisi kunnossa, eikä mitään tarvitsisi tehdä vähään aikaan. Tässä on paljon joutunut perehtymään kaikenlaisiin asioihin aina kun taloa on pitänyt itse korjata. Teidän täysvalmis talotoimitus kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta ja on varmasti monelle houkutteleva, kun ei tarvitse itse tietää rakentamisesta mitään.”

 

Talomalliäänestyksen tulokset

1. Sija”Pilvi” eli Saaga2.

PILVI Saaga2

2. Sija ”Hanki” eli Saaga11

3. Sija ”Havu” eli Saaga14

4. Sija ”Tyrsky” eli Saaga7

5. Sija ”Ruska” eli Saaga13

6. Sija ”Kelo” eli Saaga15

7. Sija ”Kaarna” eli Saaga9

 

Katso lisää talomalleja >>

Tutustu myytäviin koteihin >>