Saagatalot

Laura Virkki sisustuslahjakortinvoittajaksi

Saagatalojen 1000 € lahjakortin arvonta on suoritettu ja sen voitti Laura Virkki Tampereelta. Oikein paljon onnea Lauralle!

Yllättävä yksityisviesti, jota ei meinannut uskoa todeksi

Sisustuslahjakortin arvonta käynnistyi kaikilla neljällä Saagatalojen virallisella Instagram-tilillä heinäkuun 2021 puolenvälin jälkeen ja voittaja ratkesi elokuun 2021 loppupuolella. Lahjakortti oli haluttu ja kilpailuun osallistui satoja henkilöitä.

Lukiessaan viestiä arvonnan voitosta, Laura ei meinannut uskoa todeksi hyvää tuuriaan. “Kyllä siinä lapset jo kyselivät, että onko äiti varma, ettei kyseessä ole mikään huijausviesti” Laura naurahti. Tällä kertaa kyseessä todella oli vedenpitävä oikea viesti Saagatalojen viralliselta Instagram-tililtä, jonka sisältö oli enemmän kuin mieluinen.

Vailla uutta ruokailuryhmää

Laura suunnitteli käyttävänsä sisustuslahjakortin uuteen ruokailuryhmään. “Edellinen on ostettu kymmenen vuotta sitten ja se kestänyt kahden lapsen ruokailuharjoittelut. Nyt kaivataan uutta.” totesi Laura. Hän kertoi ensin tutustuvansa valikoimaan ja katsovansa sitten, mikä ruokailuryhmä valikoituu perheen tarpeisiin.

Onnea Lauralle ja mukavia yhteisiä hetkiä koko perheelle!

 

Seuraa Saagataloja Instagramissa

@saagatalot @saagatalot_pirkanmaa @saagatalot_uusimaa @saagatalot_oulunseutu

 

Ota yhteyttä