Saagatalot

Voitasisustuslahjakortti

Voita 1000 € sisustusrahaa Vepsäläiseen!

Olisiko tarvetta uusille sisustustavaroille tai huonekaluille? Osallistu Vepsäläisen 1000 € lahjakortin arvontaan Saagatalojen Instagram-tilillä @saagatalot ja piristä kotoiluasi uusilla sisustustavaroilla!

Näin osallistut:

◾️ Seuraa Saagataloja Instagramissa
◾️ Tykkää arvontapostauksesta Saagatalojen Instagram-tilillä
◾️ Kommentoi Instagram-arvontapostaukseen kertomalla, mihin käyttäisit Vepsäläisen 1000 € arvoisen lahjakortin ja tägää kaverisi, joka voisi olla kiinnostunut arvonnasta. Voit osallistua useita kertoja kommentoimalla monta kertaa ja tägäämällä joka kerta eri kaverin.

Arvontaan voit osallistua myös tileillä @saagatalot_uusimaa @saagatalot_pirkanmaa @saagatalot_oulunseutu ja lisätä voiton mahdollisuutta! Käy osallistumassa sielläkin.

Osallistumisaikaa on 17.8.2021 asti ja voittajan nimi voidaan julkaista Saagatalojen kanavissa. Palkinto voidaan postittaa tai sen voi noutaa Saagatalojen toimipisteestä.

Instagram tai Facebook eivät ole mukana arvonnassa.

Onnea arvontaan!

Arvonnan säännöt

  • Saagatalot arpoo Saagatalojen Instagram-tilillä arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen Vepsäläisen lahjakortin Vepsäläisen myymälöihin. Osallistumalla arvontaan hyväksyt sen säännöt.
  • Kilpailuun osallistuu, kun seuraa Saagataloja Instagramissa, tykkää arvontapostauksesta Saagatalojen Instagram-tilillä ja kommentoi Instagram-arvontapostaukseen kertomalla, mihin käyttäisi Vepsäläisen 1000 € arvoisen lahjakortin ja tägää kaverin, joka voisi olla kiinnostunut arvonnasta. Kilpailuun voi osallistua useita kertoja kommentoimalla monta kertaa ja tägäämällä joka kerta eri kaverin.
  • Arvontaan voi osallistua myös Saagatalojen Uudenmaan, Pirkanmaan ja Oulun seudun Instagram-tileillä.
  • Osallistua voi 17.8.2021 klo 23.59 asti.
  • 1000 € Vepsäläisen lahjakortin voit käyttää haluamiisi huonekalu- sisustus- ja valaisinhankintoihin Vepsäläisen myymälöissä.
  • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
  • Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaiseksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon sisällä yhteydenoton lähettämisestä, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja. Voittajan nimi voidaan julkaista Saagatalojen kanavissa. Palkinto voidaan postittaa tai sen voi noutaa Saagatalojen toimipisteestä.
  • Arvonnan järjestäjä on Saagatalot Oy. Facebook ei liity kampanjaan millään tavalla, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi sitä.

Ota yhteyttä