"Tämä on täyden kympin talo" - Saagatalot
Saagatalot

Valoisa koti Oulussa, Jenna ja Jorma

Jenna ja Jorma sekä kaksi tytärtä ja koira muuttivat uuteen kotiinsa joulukuussa 2019. Talo on suunniteltu yhteen tasoon ja siitä löytyy neljä makuuhuonetta, yhtenäinen ja avara keittiö-oleskelutila, tv-nurkkauksena toimiva aulatila, kodinhoitohuone ja sen välittömässä läheisyydessä oleva iso vaatehuone, sekä todella näyttävät pesutilat tunnelmavaloineen. ”Olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä”, kertoo perheen äiti Jenna, sekä toteaa: ”Tämä on täyden kympin talo”.

Lähtökohta talon pohjaratkaisuun löytyi netistä etsimällä. ”Ensimmäisellä yrityksellä toisen talotoimittajan kanssa ei syntynyt kauppoja, sillä meille tarjottiin vain valmista talokuvastoa”, pari kertoo. Saagataloilta pari sai tarvitsemaansa asiakaslähtöistä palvelua, ja Saagatalojen rakennesuunnittelijat muokkasivat pohjakuvaa perheen toiveiden mukaan sekä tekivät tarvittavat rakennekuvat. Rakennusalalla työskentelevä pari halusi myös tehdä osan töistä itse, mikä ei ollut ongelma. Saagatalojen valintaa puolsi myös taloesittely, jossa heihin teki vaikutuksen todella hyvä viimeistely.

Valmis koti on molempien mielestä todella onnistunut ja hieno, suorastaan täysi kymppi. Koko talo on isojen ikkunoiden ja korotetun oleskelutilan katon myötä todella valoisa. Jennan mukaan koti on todella toimiva ja pohjaratkaisu looginen. Kaikki vaatteet ja liinavaatteet säilytetään yhdessä paikassa vaatehuoneessa, joka sijaitsee kodinhoitohuoneen vieressä. Näin tavaroita ei tarvitse siirrellä huoneesta toiseen. ”Täällä kodin hoito on tosi helppoa”, Jenna kertoo.

Talo rakentui parin mielestä todella nopeasti. Talon seinät nousivat pystyyn päivässä, kertoo Jenna. Myös myyjä oli tosi joustava ja vastasi nopeasti, täydentää Jorma. ”Tuntuu mahtavalta olla uudessa kodissa, ei ole paljoa nämä kotikaranteenit haitanneet”, naurahtaa ja päättää Jenna.

Katso kuvat tästä kodista >>

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!

Löydä alueesi talomyyjä