Saagatalot

Täysvalmis koti Espoossa, Henri ja Anne

”Meillä ei ollut tarkoitus rakentaa. Olen aina sanonut, etten rupea ikinä rakentamaan, koska se on niin hirveä homma. Tätä ei ajatellut rakennusprojektina, koska ostimme valmiin talon, jota ei vain vielä ostohetkellä ollut olemassa”, Henri kertoo. Perhe on viihtynyt uudessa kodissa hyvin. Pohjaratkaisu ja materiaalivalinnat ovat osoittautuneet hyviksi sekä toimiviksi. Saagatalojen kanssa asiointi oli heidän mielestään helppoa. ”Olemme tähän uuteen kotiin todella tyytyväisiä. Me itse asiassa hieman yllätyimmekin siitä, kuinka hyvin tämä ratkaisu onnistui. Saimme sitä, mitä lähdimme hakemaan”, Henri kiteyttää.

”Tätä ei ajatellut rakennusprojektina ollenkaan”, Henri kertoo.

Henri ja Anne asuvat Espoossa Saagatalojen 96 neliön omakotitalossa, joka on valmistunut vuonna 2017. Ennen nykyistä kotiaan he asuivat kerrostalossa, mutta kaipasivat omaa pihaa.

”Meillä ei ollut tarkoitus rakentaa. Olen aina sanonut, etten rupea ikinä rakentamaan, koska se on niin hirveä homma. Tätä ei ajatellut rakennusprojektina, koska ostimme valmiin talon, jota ei vain vielä ostohetkellä ollut olemassa”, Henri kertoo.

Henri ja Anne pääsivät vaikuttamaan asunnon lopulliseen pohjaratkaisuun sekä pintamateriaaleihin. Saagatalot toteutti projektin alusta loppuun.

”Meidän kannaltamme rakennusprosessi sujui aika vaivattomasti ja huomaamattomasti. Tietysti seurasimme sen etenemistä ja hoidimme tarvittavat asiat kuntoon säännöllisesti, mutta muuten meidän ei hirveästi tarvinnut puuttua mihinkään”, kertoo Henri.

Perhe on viihtynyt uudessa kodissa hyvin. Pohjaratkaisu ja materiaalivalinnat ovat osoittautuneet hyviksi sekä toimiviksi. Saagatalojen kanssa asiointi oli heidän mielestään helppoa.

”Olemme tähän uuteen kotiin todella tyytyväisiä. Me itse asiassa hieman yllätyimmekin siitä, kuinka hyvin tämä ratkaisu onnistui. Saimme sitä, mitä lähdimme hakemaan”, Henri kiteyttää.

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!

Löydä alueesi talomyyjä