Saagatalot by Slogan

Täysvalmis koti Oulussa, Heini ja Mika

”Olemme päivät töissä ja illat menevät pääasiassa lapsia hoitaen sekä kotitöitä tehden. Ei meillä olisi ollut aikaa soitella kaikkiin virastoihin ja muihin paikkoihin. Isoin asia ja suurin etu oli ehdottomasti se, kun Saagataloilta luvattiin hoitaa tämä kaikki”, Heini toteaa. ”Saagatalojen kautta me saimme koko paketin aina rakennuslupahakemuksesta nurmikon kylvöön asti. Meidän ei tarvinnut tehdä mitään. Tämän helpompaa ei rakentaminen varmaan voi olla”, Heini sanoo.

”Tämän helpompaa ei rakentaminen varmaan voi olla”

Heini ja Mika eivät olleet alkujaan suunnitelleet talon rakentamista. Kun kaksilapsisen perheen edellinen koti alkoi käydä pieneksi, tuli uuden kodin hankkiminen ajankohtaiseksi.

”Olemme päivät töissä ja illat menevät pääasiassa lapsia hoitaen sekä kotitöitä tehden. Ei meillä olisi ollut aikaa soitella kaikkiin virastoihin ja muihin paikkoihin. Isoin asia ja suurin etu oli ehdottomasti se, kun Saagataloilta luvattiin hoitaa tämä kaikki”, Heini toteaa.

Valmiissa kodissa on 135 neliötä yhdessä tasossa. Rakentaminen sujui Heinin ja Mikan mukaan hyvin ja uusi koti valmistui sovitussa aikataulussa. ”Hinnoittelu oli selkeää, ja tiesimme aina selvästi, minkä verran mikäkin muutos tulee maksamaan”. Mika kertoo. 

”Saagatalojen kautta me saimme koko paketin aina rakennuslupahakemuksesta nurmikon kylvöön asti. Meidän ei tarvinnut tehdä mitään. Tämän helpompaa ei rakentaminen varmaan voi olla”, Heini sanoo.

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!

Löydä alueesi talomyyjä