Täysvalmis koti Vantaalla, Satu ja Henry - Saagatalot
Saagatalot

Täysvalmis koti Vantaalla, Satu ja Henry

”Budjetti oli lyöty lukkoon jo ihan alkujaan, kun me allekirjoitimme paperit. Se piti ihan niin kuin kuuluikin. Meillä ei ollut mitään huolia budjetin suhteen”, Henry kertoo.  ”Yhdessä tasossa asuminen on toiminut meidän perheessä tosi hyvin, kun kaikki on samassa tasossa saatavilla. Tämä on kompakti koti, mutta kaikki tarvittava löytyy. Olen tyytyväinen siihen, että saimme oman näköisemme kodin kivalta alueelta”, Satu kertoo.

Satu ja Henry asuvat vuonna 2015 valmistuneessa Saagatalojen täysvalmiissa, yksikerroksisessa, 90 neliön omakotitalossa. Satu ja Henry muokkasivat olemassa olevaa talomallia muuttamalla huonejärjestelyä oman perheensä tarpeisiin sopivaksi. ”Tuli sellainen tunne, että meitä oikeasti kuunneltiin ja asioita hoidettiin sen mukaan. Saagataloilla oltiin aidosti kiinnostuneita siitä, mitä me haluamme. Minulle syntyi vahva luotto Saagataloihin ja sen perusteella voisin heitä suositellakin”, Satu kuvailee.

Uusi koti valmistui sovitussa aikataulussa. Myöskin alunperin kaupanteossa sovittu budjetti piti. 

”Budjetti oli lyöty lukkoon jo ihan alkujaan, kun me allekirjoitimme paperit. Se piti ihan niin kuin kuuluikin. Meillä ei ollut mitään huolia budjetin suhteen”, Henry kertoo.

 ”Yhdessä tasossa asuminen on toiminut meidän perheessä tosi hyvin, kun kaikki on samassa tasossa saatavilla. Tämä on kompakti koti, mutta kaikki tarvittava löytyy. Olen tyytyväinen siihen, että saimme oman näköisemme kodin kivalta alueelta”, Satu kertoo.

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!

Löydä alueesi talomyyjä