Saagatalot

Yhteistyö-sopimus

Saagatalot ja Katri Lylynperä solmivat pitkän yhteistyösopimuksen

Saagatalot ja hiihtäjä Katri Lylynperä ovat solmineet kolmevuotisen yhteistyösopimuksen. Lylynperän kasvava tunnettuus ja vahva henkilöbrändi auttavat Saagataloja saavuttamaan tunnettuutta sekä nykyisissä että uusissa kohderyhmissä. Lylynperä puolestaan ihastui Saagatalojen maineikkaaseen palvelukonseptiin ja tavallisten ihmisten taloihin.

Timo Sääskilahti ja Katri Lylynperä

Maajoukkuehiihtäjä Katri Lylynperä on jo vuosien ajan kuulunut Suomen huippuhiihtäjiin. Lylynperän uran seuraavana suurena kiintopisteenä siintävät Pekingin vuoden 2022 talviolympialaiset. Lylynperä kiinnitti sekä persoonallaan että hyvällä menestyksellään Saagatalojen johdon huomion ja kiinnostuksen.

”Katri on aitona, aktiivisena ja iloisena persoonana loistava brändilähettiläs Saagataloille”, kertoo Saagatalojen toimitusjohtaja Timo Sääskilahti. ”Lisäksi pyrimme yrityksenä tukemaan henkilökuntaamme kohti liikkuvaista elämää, ja tässäkin mielessä saamme Katrista meille hyvän sparraajan ja asiantuntijan henkilöstöllemme”, jatkaa Sääskilahti.

”Saagatalojen palvelukonsepti ja tapa tehdä taloja tavallisille ihmisille oli mielestäni vaikuttavaa. Välitän ilolla Saagatalojen brändiä ja tarinaa edelleen maailmalle. Toimiva koti on minullekin tärkeä osa arkeani, joten on mahtavaa päästä yhteistyöhön siinäkin mielessä Saagatalojen kanssa” kertoo yhteistyöstä Katri Lylynperä.

Lylynperä on jatkossa aktiivisesti mukana Saagatalojen markkinoinnissa ja viestinnässä. Saagatalojen logo on näkyvällä paikalla Katrin hiihtoasuissa ja vaatetuksessa sekä huoltovälineistössä.

 

Lisätiedot:

Timo Sääskilahti, puh. 040 867 6786, timo.saaskilahti@saagatalot.fi

Katri Lylynperä, katri.lylynpera@gmail.com

Ota yhteyttä