Saagatalot

SUPER-Taloesittely Vantaalla 18.12. klo 17-19

Esittely

SUPER-esittelyssä kolme kotia kerralla!

Haaveiletko uudesta kodista? Nyt kannattaa tulla taloesittelyyn katsomaan valmista Saagataloa ja hakemaan inspiraatiota omaan tulevaisuuden taloprojektiisi!

Esittelyssä on kolmen kodin kokonaisuus, johon kuuluu omakotitalo sekä paritalo. Omakotitalo pohjautuu Saaga 106C -talomalliin ja paritalo Saaga 100+100C -talomalliin. Kaikista kolmesta kodista löytyy yhtenäinen keittiö-olohuone-ruokailutila, 3 makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna, vaatehuone sekä kodinhoitotila.

Kaikki kolme kotia on räätälöity kunkin perheen tarpeeseen sopivaksi pohjaratkaisusta aina sisustuksen pienimpiin yksityiskohtiin saakka.

Tutustu kolmeen erilaiseen kotiin

    1. Omakotitalo on sisustukseltaan todella trendikäs. Kodissa on käytetty tehosteseinissä rohkeasti värejä kuten metsänvihreää ja denimin sinistä. Kylpyhuoneen ja keittiön laatoituksessa on käytetty erikoisladontoja, kuten kalanruotoladontaa. Saunan panelointia on hauskasti jatkettu kylpyhuoneen puolelle wc:n taakse. Jos haluat nähdä tämän päivän sisustustrendejä livenä, tämä koti kannattaa tulla katsomaan!
    2. Paritalon A-asunto on sisustukseltaan hyvin vaalea ja tyylikäs. Värimaailmassa on viileitä luonnon sävyjä. Lattiamateriaalina on mukava ja käytännöllinen vinyyli, joka kestää hyvin ja on mukava jalan alla.
    3. Paritalon B-asunto on hyvin lämminhenkinen ja leikkisä kokonaisuus. Värimaailmassa on hillityn hempeitä luonnon värejä. Keittiön välitilassa on tehty kustannustehokas ja käytännöllinen valinta ja käytetty maalia laattojen sijaan. Erillis-wc:stä löytyy erikoinen ja persoonallinen lattialaatta.

Taloesittelyssä on tavattavissa talomyyjämme Taneli Purho ja Johan Lehti, sekä asiakaspäälliköitä. Paikalla on myös Re/Max-kiinteistönvälityksen edustaja Tuuli Almila.

Kerromme mielellämme Saagatalojen tavasta rakentaa talo Täysvalmiina. Tervetuloa juttusille!

Milloin?

18.12.2019 17:00

Yhteyshenkilö

Yksityinen: Taneli Purho

040 180 5888
taneli.purho@saagatalot.fi