Talopaketti Espoo - Helpoin tapa rakentaa oma uusi koti! - Saagatalot
Saagatalot

Talopaketti Espoo

Talomallit

Talopaketti Espoo

Saagatalot Oy toimii laajasti Etelä-Suomen alueella. Tuotteenamme on eri valmiustasoilla oleva talopaketti, joita toimitamme muun muassa seuraaville paikkakunnille: Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo ja Porvoo.

Omalle tontillesi Saagatalojen talopaketteja on saatavissa kolmella valmiustasolla: Täysvalmis, muuttovalmis sekä sisustusvalmis.

Lisäksi kauttamme saat aivan kaiken kattavan Tontti + Talo -paketin, jossa saat sekä tontin että talon yhdellä sopimuksella täysvalmiina. Sen myötä ainoaksi tehtäväksesi kantaa muuttokuorma uuteen kauniiseen kotiisi.

Katso myynnissä olevat tontti + talo -kohteet >>

Varsinaista talomallistoa meillä ei ole, vaan jokainen omakotitalo suunnitellaan ja rakennetaan juuri toiveidesi perusteella. Voit hakea inspiraatiota toteuttamistamme ja suunnittelemistamme talomalleista. Moni näistä talopaketeista onkin rakennettu juuri Espooseen tai muualle pääkaupunkiseudulle.

Selaa Saagatalojen talomalleja >>

Katso toteutettuja kohteita >>

Ole rohkeasti yhteyksissä, niin katsotaan yhdessä mikä talopaketti sopisi juuri sinulle!

Ota yhteyttä

Talomallit

Tutustu talomalleihin

Katso esimerkkejä suunnitelemistamme talomalleista ja koosta sinulle sopiva malli vaikkapa eri vaihtoehtoja yhdistelemällä! Suunnittelemme aina kodin sinun tarpeeseesi sopivaksi, joten voit valita valmiin mallin ja muokata sitä, yhdistellä eri malleja, tai vaikkapa tulla myyjän juttusille oman, uniikin taloideasi kanssa!

Talomallit

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!