Saagatalot

Talopaketti Helsinki

Talomallit

Talopaketti Helsinki

Saagatalot Oy toimii laajasti Etelä-Suomen alueella. Tuotteenamme on talopaketti, jota toimitamme eri valmiusasteilla: täysvalmis, muuttovalmis tai sisustusvalmis. Toimitamme talopaketteja muun muassa seuraaville paikkakunnille: Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo ja Porvoo.

Jos sinulla on jo oma tontti, Saagatalojen talopaketteja on saatavissa kolmella valmiustasolla: Täysvalmis, muuttovalmis sekä sisustusvalmis.

Meillä ei ole varsinaista talomallistoa, vaan jokainen omakotitalo suunnitellaan ja rakennetaan räätälöidysti sinun toiveidesi perusteella. Voit hakea inspiraatiota toteuttamistamme ja suunnittelemistamme talomalleista. Moni näistä talopaketeista onkin rakennettu juuri Helsinkiin tai muualle pääkaupunkiseudulle.

Selaa Saagatalojen talomalleja >>

Katso toteutettuja kohteita >>

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä mikä talopaketti sopisi juuri sinulle!

Ota yhteyttä

Talomallit

Tutustu talomalleihin

Tutustu talomalliemme esimerkkeihin ja löydä sinulle sopiva ratkaisu, vaikka eri malleja yhdistelemällä. Ota yhteyttä myyjään, joka auttaa unelmien kotisi suunnittelussa!

Talomallit

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!