Talopaketti Helsinki - Helpoin tapa rakentaa oma uusi koti! - Saagatalot
Saagatalot

Talopaketti Helsinki

Talomallit

Talopaketti Helsinki

Saagatalot Oy toimii laajasti Etelä-Suomen alueella. Tuotteenamme on talopaketti, jota toimitamme eri valmiusasteilla: täysvalmis, muuttovalmis tai sisustusvalmis. Toimitamme talopaketteja muun muassa seuraaville paikkakunnille: Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo ja Porvoo.

Jos sinulla on jo oma tontti, Saagatalojen talopaketteja on saatavissa kolmella valmiustasolla: Täysvalmis, muuttovalmis sekä sisustusvalmis.

Lisäksi kauttamme saat todella kattavan Tontti + Talo -paketin, jossa saat sekä tontin että talon yhdellä sopimuksella täysvalmiina. Sen myötä ainoaksi tehtäväksesi kantaa muuttokuorma uuteen uuteen kotiisi.

Katso myynnissä olevat tontti + talo -kohteet >>

Meillä ei ole varsinaista talomallistoa, vaan jokainen omakotitalo suunnitellaan ja rakennetaan räätälöidysti sinun toiveidesi perusteella. Voit hakea inspiraatiota toteuttamistamme ja suunnittelemistamme talomalleista. Moni näistä talopaketeista onkin rakennettu juuri Helsinkiin tai muualle pääkaupunkiseudulle.

Selaa Saagatalojen talomalleja >>

Katso toteutettuja kohteita >>

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä mikä talopaketti sopisi juuri sinulle!

Ota yhteyttä

Talomallit

Tutustu talomalleihin

Katso esimerkkejä suunnitelemistamme talomalleista ja koosta sinulle sopiva malli vaikkapa eri vaihtoehtoja yhdistelemällä! Suunnittelemme aina kodin sinun tarpeeseesi sopivaksi, joten voit valita valmiin mallin ja muokata sitä, yhdistellä eri malleja, tai vaikkapa tulla myyjän juttusille oman, uniikin taloideasi kanssa!

Talomallit

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!