Talopaketti Oulu - Helpoin tapa rakentaa oma uusi koti! - Saagatalot
Saagatalot

Talopaketti Oulu

Talomallit

Talopaketti Oulu

Saagatalot Oy toimittaa talopaketteja laajasti Oulun seudulla. Tarjoamme talotoimitusta kolmella eri valmiusasteella: täysvalmis, muuttovalmis ja sisustusvalmis. Oulun seudulla talopaketteja on saatavilla muun muassa näille paikkakunnille: Oulu, Kempele, Liminka, Ii, Haukipudas.

Jos sinulla on oma tontti, tarjolla on Saagatalojen talopaketteja kolmella valmiustasolla: Täysvalmis, muuttovalmis tai sisustusvalmis.

Jos sinulla ei ole tonttia, hyvä vaihtoehto on Tontti + Talo -paketti, jossa saat sekä tontin että talon yhdellä sopimuksella täysvalmiina. Sen myötä ainoaksi tehtäväksesi kantaa muuttokuorma uuteen, vastavalmistuneeseen kotiisi.

Katso myynnissä olevat tontti + talo -kohteet >>

Meillä ei ole varsinaista omaa talomallistoa, sillä jokainen omakotitalo suunnitellaan ja rakennetaan täysin sinun toiveidesi mukaan. Kannattaa hakea inspiraatiota toteuttamistamme ja suunnittelemistamme talomalleista. Moni näistä talopaketeista onkin rakennettu juuri Ouluun tai muualle Pohjois-Pohjanmaalle.

Selaa Saagatalojen talomalleja >>

Katso toteutettuja kohteita >>

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä millainen talopaketti sopii juuri sinulle!

Ota yhteyttä

Löydä alueesi talomyyjä

Talomallit

Tutustu talomalleihin

Katso esimerkkejä suunnitelemistamme talomalleista ja koosta sinulle sopiva malli vaikkapa eri vaihtoehtoja yhdistelemällä! Suunnittelemme aina kodin sinun tarpeeseesi sopivaksi, joten voit valita valmiin mallin ja muokata sitä, yhdistellä eri malleja, tai vaikkapa tulla myyjän juttusille oman, uniikin taloideasi kanssa!

Talomallit

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!