Saagatalot by Slogan

Talopaketti Oulu

Talomallit

Talopaketti Oulu

Saagatalot Oy toimittaa talopaketteja laajasti Oulun seudulla. Tarjoamme talotoimitusta kolmella eri valmiusasteella: täysvalmis, muuttovalmis ja sisustusvalmis. Oulun seudulla talopaketteja on saatavilla muun muassa näille paikkakunnille: Oulu, Kempele, Liminka, Ii, Haukipudas.

Jos sinulla on oma tontti, tarjolla on Saagatalojen talopaketteja kolmella valmiustasolla: Täysvalmis, muuttovalmis tai sisustusvalmis.

Jos sinulla ei ole tonttia, hyvä vaihtoehto on Tontti + Talo -paketti, jossa saat sekä tontin että talon yhdellä sopimuksella täysvalmiina. Sen myötä ainoaksi tehtäväksesi kantaa muuttokuorma uuteen, vastavalmistuneeseen kotiisi.

Katso myynnissä olevat tontti + talo -kohteet >>

Meillä ei ole varsinaista omaa talomallistoa, sillä jokainen omakotitalo suunnitellaan ja rakennetaan sinun toiveidesi mukaan. Kannattaa hakea inspiraatiota toteuttamistamme ja suunnittelemistamme talomalleista. Moni näistä talopaketeista onkin rakennettu juuri Ouluun tai muualle Pohjois-Pohjanmaalle.

Selaa Saagatalojen talomalleja >>

Katso toteutettuja kohteita >>

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä millainen talopaketti sopii juuri sinulle!

Ota yhteyttä

Löydä alueesi talomyyjä

Talomallit

Tutustu talomalleihin

Tutustu talomalliemme esimerkkeihin ja löydä sinulle sopiva ratkaisu, vaikka eri malleja yhdistelemällä. Ota yhteyttä myyjään, joka auttaa unelmien kotisi suunnittelussa!

Talomallit

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!