Talopaketti Tampere - Helpoin tapa rakentaa oma uusi koti! - Saagatalot
Saagatalot

Talopaketti Tampere

Talomallit

Talopaketti Tampere

Saagatalot Oy toimittaa talopaketteja laajasti Pirkanmaan alueella. Toimitamme talopaketteja eri valmiustasoilla: täysvalmis, muuttovalmis ja sisustusvalmis. Pirkanmaalle talopaketteja on saatavilla muun muassa näille paikkakunnille: Tampere, Nokia, Kangasala, Orivesi ja Ylöjärvi.

Omalle tontillesi saatavissa on Saagatalojen talopaketteja kolmella valmiustasolla: Täysvalmis, muuttovalmis tai sisustusvalmis.

Lisäksi meiltä saat Tontti + Talo -paketin, jossa saat sekä tontin että talon yhdellä sopimuksella täysvalmiina. Sen myötä ainoaksi tehtäväksesi kantaa muuttokuorma uuteen, vastavalmistuneeseen kotiisi.

Katso myynnissä olevat tontti + talo -kohteet >>

Meillä ei ole varsinaista talomallistoa, sillä jokainen omakotitalo suunnitellaan ja rakennetaan juuri sinun toiveitasi kuunnellen. Voit hakea inspiraatiota toteuttamistamme ja suunnittelemistamme talomalleista. Moni näistä talopaketeista onkin rakennettu juuri Tampereelle tai muualle Pirkanmaalle.

Selaa Saagatalojen talomalleja >>

Katso toteutettuja kohteita >>

Ole rohkeasti yhteyksissä, niin selvitetään yhdessä millainen talopaketti sopii juuri sinulle!

Ota yhteyttä

Löydä alueesi talomyyjä

Talomallit

Tutustu talomalleihin

Katso esimerkkejä suunnitelemistamme talomalleista ja koosta sinulle sopiva malli vaikkapa eri vaihtoehtoja yhdistelemällä! Suunnittelemme aina kodin sinun tarpeeseesi sopivaksi, joten voit valita valmiin mallin ja muokata sitä, yhdistellä eri malleja, tai vaikkapa tulla myyjän juttusille oman, uniikin taloideasi kanssa!

Talomallit

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!