Saagatalot

Talopaketti Vantaa

Talomallit

Talopaketti Vantaa

Saagatalot Oy toimittaa taloja laajasti Etelä-Suomen alueella. Tuotteenamme on eri valmiustasoilla oleva talopaketti, joita toimitamme muun muassa seuraaville paikkakunnille: Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo ja Porvoo.

Omalle tontillesi toimitamme Saagatalojen talopaketteja kolmella valmiustasolla: Täysvalmis, muuttovalmis tai sisustusvalmis.

Varsinaista talomallistoa meillä ei ole, vaan jokainen omakotitalo suunnitellaan ja rakennetaan räätälöidysti, sinun toiveidesi mukaan. Hae inspiraatiota toteuttamistamme ja suunnittelemistamme talomalleista. Moni näistä talopaketeista onkin rakennettu juuri Vantaalle tai muualle pääkaupunkiseudulle.

Selaa Saagatalojen talomalleja >>

Katso toteutettuja kohteita >>

Ole rohkeasti yhteyksissä, niin katsotaan yhdessä millainen talopaketti sopii juuri sinulle!

Ota yhteyttä

Talomallit

Tutustu talomalleihin

Tutustu talomalliemme esimerkkeihin ja löydä sinulle sopiva ratkaisu, vaikka eri malleja yhdistelemällä. Ota yhteyttä myyjään, joka auttaa unelmien kotisi suunnittelussa!

Talomallit

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!