Talopaketti Vantaa - Helpoin tapa rakentaa oma uusi koti! - Saagatalot
Saagatalot

Talopaketti Vantaa

Talomallit

Talopaketti Vantaa

Saagatalot Oy toimittaa taloja laajasti Etelä-Suomen alueella. Tuotteenamme on eri valmiustasoilla oleva talopaketti, joita toimitamme muun muassa seuraaville paikkakunnille: Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo ja Porvoo.

Omalle tontillesi toimitamme Saagatalojen talopaketteja kolmella valmiustasolla: Täysvalmis, muuttovalmis tai sisustusvalmis.

Lisäksi meiltä saat Tontti + Talo -paketin, jossa saat sekä tontin että talon yhdellä sopimuksella täysvalmiina. Sen myötä ainoaksi tehtäväksesi kantaa muuttokuorma uuteen kauniiseen kotiisi.

Katso myynnissä olevat tontti + talo -kohteet >>

Varsinaista talomallistoa meillä ei ole, vaan jokainen omakotitalo suunnitellaan ja rakennetaan räätälöidysti, juuri sinun toiveidesi mukaan. Hae inspiraatiota toteuttamistamme ja suunnittelemistamme talomalleista. Moni näistä talopaketeista onkin rakennettu juuri Vantaalle tai muualle pääkaupunkiseudulle.

Selaa Saagatalojen talomalleja >>

Katso toteutettuja kohteita >>

Ole rohkeasti yhteyksissä, niin katsotaan yhdessä millainen talopaketti sopii juuri sinulle!

Ota yhteyttä

Talomallit

Tutustu talomalleihin

Katso esimerkkejä suunnitelemistamme talomalleista ja koosta sinulle sopiva malli vaikkapa eri vaihtoehtoja yhdistelemällä! Suunnittelemme aina kodin sinun tarpeeseesi sopivaksi, joten voit valita valmiin mallin ja muokata sitä, yhdistellä eri malleja, tai vaikkapa tulla myyjän juttusille oman, uniikin taloideasi kanssa!

Talomallit

Rakentajan ideakuvasto

Tilaa tästä sähköpostiisi uuden kotisi suunnittelun tueksi ILMAINEN inspiraatiokuvasto, josta löydät ideoita ja vinkkejä uuden Saagatalosi suunnitteluun!