Saagatalot

Tarjoa tonttia

Etsimme rakennuskelpoisia tontteja

Tontin myyminen voi vaikuttaa monimutkaiselta: pitäisi keksiä sopiva myyntihinta ja mahdollisesti perehtyä kaavoitusasioihin, tehdä paljon paperitöitä ja löytää vielä oikea ostaja. Jos olet myymässä tonttia, tarjoamme sinulle helpon ja huolettoman ratkaisun ilman välityspalkkiota.

Tarjoa tonttia meille >

Mikko Ronkainen

Tontin myyminen Saagatalojen kautta oli helppo päätös

”Tontin myyminen Saagatalojen kautta oli helppo päätös, kun tiesi että tontti menee osaksi laadukasta kokonaisuutta.”
Tarjoa tonttia

Onko sinulla vapaa tontti?

Etsimme jatkuvasti sopivia tontteja pientalojen sekä pientaloalueiden rakentamiseen. Mikäli sinulla on täysin tyhjä tonttimaa, käyttämätöntä rakennusoikeutta tai tontti, jolla on purkukuntoisia rakennuksia – ota meihin yhteyttä ja keskustellaan asiasta.

Olemme välittäneet jo useita satoja tontteja eri puolilta Suomea ja rakentaneet niihin kauniita ja kestäviä koteja. Saat tontista myös taatusti kilpailukykyisen hinnan.

Miksi tarjota tonttia
Saagataloille?

Se on helppoa!

Meillä rakentajana on luonnollisesti pitkä kokemus erilaisista tonteista. Tunnemme kaavamääräykset ja maaperäasiat sekä tiedämme millaisia rakennuksia tonteille voidaan rakentaa. Hoidamme kaikki tarvittavat asiakirjat, suunnittelun ja myyntimateriaalin – sinun ei tarvitse tehdä käytännössä mitään.

Tienaa tontillasi enemmän rahaa - ei välityspalkkiota!

Meillä on kattava näkemys eri alueiden hintatasosta sekä myyntiajoista, ja lopullisen hinnan määrittelemme yhdessä kanssasi. Yhteistyön alettua suunnittelemme tontille kauniit rakennukset ja hoidamme kaikki suunnittelu- ja markkinointikulut. Et myöskään maksa minkäänlaista välityspalkkiota tontista!

Nopeat kaupat

Myymme pientaloasiakkaillemme valmiita kokonaisuuksia, johon kuuluu sekä tontti että talo täysin valmiiksi rakennettuna. Tontin ja talon yhtäaikainen markkinointi saavuttaa suuremman ostajakunnan kuin pelkän tontin myyminen ja tuottaa yleensä nopeat kaupat.

Riskitön ja turvallinen yhteistyö

Kun tontti ja talo -kokonaisuudelle löytyy ostaja, hoidamme kaikki asiakirjat kuntoon. Käytämme kaupoissa julkista kaupanvahvistajaa, joka valvoo, että kauppa tapahtuu lakien ja asetusten mukaan. Haluamme tämän olevan helppoa ja turvallista kaikille kaupan osapuolille.

Tarjoa
tonttia

Tällä hetkellä otamme vastaan tontteja vain Oulun seudulta, Pirkanmaalta ja Uudeltamaalta.