Saagatalot

Haetaan myyntiedustajaa Ouluun

Haku päättyy:

10.12.2021

Haluatko hienoon ja palkitsevaan myyntialan työhön, jossa pääset mahdollistamaan asiakkaiden elämän suurimman hankinnan toteutumisen? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja onko sinulla aito halu löytää asiakkaillemme paras mahdollinen koti? Tervetuloa Saagataloille toteuttamaan asiakkaidemme unelmia uudesta kodista!

Saagatalot on täysvalmiiden kotien markkinajohtaja ja alansa pioneeri. Haluamme tarjota asiakkaillemme helpoimman tavan rakentaa tyylikäs ja toimiva koti ja haemme nyt uutta työkaveria vahvistamaan täysvalmiiden tontti+talo -kotien myyntitiimiämme Pohjois-Pohjanmaalla.

Tehtävänäsi on kehittää tontti+talo -hankkeita ja myydä näitä kohteita asiakkaille. Tehtävässä menestymisessä auttaa aiempi myyntikokemus, aito halu auttaa asiakasta unelmien kodin toteutuksessa, sekä pyrkimys ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Vaikka työ on hyvin itsenäistä, emme silti etsi yksinäistä sutta, vaan tiimipeluria, joka kykenee myös yhteistyöhön muun myyntitiimin kanssa ja antaa oman panoksensa koko myyntitiimin menestyksen eteen.

Ammattitaitoinen tiimimme tukee sinua työn joka osa-alueella, joten sinun ei tarvitse olla rakennusalan ammattilainen. Sinulla tulisi kuitenkin olla aitoa myyntihenkisyyttä sekä aktiivista ja tuloshakuista otetta viedä asiat eteenpäin! Persoonana olet rehellinen, vakuuttava, luottamusta herättävä ja sinun kanssasi on mukava asioida ja tarinoida. Olet myös nopea ja avoin oppimaan uusia asioita.

Työkalut tarjotaan tietenkin työnantajan puolesta, kuten myös mukavat työkaverit sekä hyvät toimistotilat. Nykyaikainen CRM-järjestelmä sekä markkinointitiimimme auttaa sinua kartuttamaan asiakaskuntaasi ja keräämään uusia liidejä sekä hallinnoimaan niitä ja muuttamaan liidit lopulta kaupoiksi. Uskomme työntekijän omaan ajankäytönhallintaan, joten varsinaisia toimistoaikoja ei ole.

Me uskomme yhdessä tekemisen voimaan, siksi olemme yhdessä henkilöstön kanssa asettaneet Saagataloille tavoitteet työpaikkana. Tavoitteenamme on olla kehittävä ja kehittyvä, haluamme että meillä vallitsee hyvä ilmapiiri, luottamus ja yhteishenki, sekä kannustamme ja arvostamme toisiamme. Sinulta toivomme samanlaista asennetta ja panosta työyhteisöömme.

Palkkaus tässä tehtävässä perustuu pääasiassa provisioon, joten omalla aktiivisuudellasi pääset todella hyviin ansioihin.

Sinulta odotamme oikeanlaista asennetta, mukavaa persoonaa ja positiivista mieltä, ajantasaisia IT-taitoja sekä itseohjautuvaa ja aktiivista työtapaa. Aiempi kokemus CRM-järjestelmistä auttaa työssäsi, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön. LKV-pätevyyden katsomme hakijalle eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Risto Juntunen, p. 044 500 5970, risto.juntunen@saagatalot.fi.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesi – haastattelut käynnistetään ilman aikailuja. Hakuaika päättyy 10.12.2021

Saagatalot on vuonna 2007 perustettu rakennusyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli noin 20 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 30 rakennusalan ammattilaista ja toimimme Oulun, Pirkanmaan ja Uudenmaan alueella. Tervetuloa joukkoomme!

 

Hae paikkaa

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.