Haetaan työnjohtajaa Pirkanmaalle - Saagatalot
Saagatalot

Haetaan työnjohtajaa Pirkanmaalle

Haku päättyy:

13.04.2021

Etsimme Saagatalojen tiimiin uutta työnjohtajaa vastaamaan Saagatalojen rakennushankkeiden toteutuksesta. Tämä pitää sisällään kohteen pystytyksen maatyövaiheesta lähtien täysin valmiiksi asti.

Tässä tehtävässä pääset osaksi erittäin osaavaa työnjohtotiimiä yhdessä maatyönjohdon kanssa. Odotamme hakijalta puutalorakentamisen tuntemusta sekä innostunutta ja ahkeraa otetta työhön. Voit olla kokenut asiansa osaava talonrakentaja, rakennusmestari tai rakennusinsinööri.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja Saagatalojen henkilöstöedut. Tulet työskentelemään Saagatalojen Tampereen toimipisteeltä käsin.

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Kimmo Anetjärvi, p. 040 823 4333, kimmo.anetjarvi@saagatalot.fi. Jätä hakemus pikimmiten alla olevan lomakkeen kautta, teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat huhtikuun aikana.

Me uskomme yhdessä tekemisen voimaan, siksi olemme yhdessä henkilöstön kanssa asettaneet Saagataloille tavoitteet työpaikkana. Tavoitteenamme on olla kehittävä ja kehittyvä, haluamme että meillä vallitsee hyvä ilmapiiri, luottamus ja yhteishenki, sekä kannustamme ja arvostamme toisiamme. Sinulta toivomme samanlaista asennetta ja panosta työyhteisöömme.

Saagatalot on vuonna 2007 perustettu rakennusyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli noin 20 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 50 rakennusalan ammattilaista ja toimimme Oulun, Pirkanmaan ja Uudenmaan alueella. Tervetuloa joukkoomme!

 

Hae paikkaa

  • Pudota tiedostot tähän tai