Myyntiedustaja Pohjois-Pohjanmaalle - Saagatalot
Saagatalot

Myyntiedustaja Pohjois-Pohjanmaalle

Haku päättyy:

16.08.2020

Haluatko hienoon ja palkitsevaan myyntialan työhön, jossa pääset mahdollistamaan asiakkaiden elämän suurimman hankinnan toteutumisen? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja onko sinulla aito halu löytää asiakkaillemme paras mahdollinen koti? Tervetuloa Saagataloille toteuttamaan asiakkaidemme unelmia uudesta kodista!

Saagatalot on täysvalmiiden kotien markkinajohtaja ja alansa pioneeri. Haluamme tarjota asiakkaillemme helpoimman tavan rakentaa tyylikäs ja toimiva koti ja haemme nyt uutta henkilöä vahvistamaan täys-, muutto- ja sisustusvalmiiden kotien sekä tontti+talo -kohteiden myyntitiimiämme Pohjois-Pohjanmaalla. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Limingan Tupoksessa, Saagatalojen päätoimipisteessä.

Tehtävänäsi on täysvalmiiden tontti+talo -kohteiden myynti sekä tarjouspyyntökohteiden myynti asiakkaan toivomalla valmiusasteella. Tarjouspyyntöasiakkaita palvelet kartoittamalla heidän tarpeensa ja tarjoamalla sopivaa täys-, muutto tai sisustusvalmista ratkaisua. Etsit myös itse aktiivisesti uusia asiakkaita ja pidät heihin tiiviisti yhteyttä.

Lisäksi etsit aktiivisesti tontti+talo -kohteisiin sopivia tontteja, ja kehität niihin yhdessä Saagatalojen ARK-suunnittelijoiden kanssa koteja jotka myydään ennakkomarkkinointiperiaatteella Etuovessa.

Työkalut tarjotaan tietenkin työnantajan puolesta, kuten myös mukavat työkaverit sekä hyvät toimistotilat. Nykyaikainen CRM-järjestelmä sekä markkinointitiimimme auttaa sinua kartuttamaan asiakaskuntaasi ja keräämään uusia liidejä sekä hallinnoimaan niitä ja muuttamaan liidit lopulta kaupoiksi. Uskomme työntekijän omaan ajankäytönhallintaan, joten varsinaisia toimistoaikoja ei ole.

Onko sinulla jo näyttöjä aktiivisesta ja tuloksekkaasta myyntityöstä? Menestyäksesi myyjänä ovat asenne ja itseohjautuvuus erittäin tärkeässä osassa. Saagatalojen talomyyjän työssä on eduksi kokemus asuntokaupasta. Ammattitaitoinen tiimimme tukee sinua työn joka osa-alueella, joten sinun ei tarvitse olla rakennusalan ammattilainen. Työssä menestyminen vaatii aitoa myyntihenkisyyttä sekä aktiivista ja rohkeaa otetta viedä asiat eteenpäin! Persoonana olet rehellinen, vakuuttava, luottamusta herättävä ja sinun kanssasi on mukava asioida ja tarinoida.

Me uskomme yhdessä tekemisen voimaan, siksi olemme yhdessä henkilöstön kanssa asettaneet Saagataloille tavoitteet työpaikkana. Tavoitteenamme on olla kehittävä ja kehittyvä, haluamme että meillä vallitsee hyvä ilmapiiri, luottamus ja yhteishenki, sekä kannustamme ja arvostamme toisiamme. Näihin arvoihin työyhteisömme on sitoutunut.

Palkkaus tässä tehtävässä perustuu pääasiassa provisioon, joten omalla aktiivisuudellasi pääset todella hyviin ansioihin.

Sinulta odotamme vahvaa kokemusta myyntitehtävistä, oikeanlaista asennetta, mukavaa persoonaa ja positiivista mieltä, ajantasaisia IT-taitoja sekä itseohjautuvaa ja aktiivista työtapaa. Aiempi kokemus Pipedrive CRM:stä auttaa työssäsi, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön. Pipedriven sujuva ja tunnollinen käyttö on avainasemassa asiakkaiden kanssa käytävässä yhteydenpidossa.

Lisätietoja avoimista paikoista antaa Tomi Päivärinta, p. 0445340542, tomi.paivarinta@saagatalot.fi.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesi.

Saagatalot on vuonna 2007 perustettu rakennusyhtiö, jonka missiona on tarjota asiakkaille mahdollisimman helppo tapa rakentaa tyylikäs ja toimiva koti. Saagatalojen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 27,8 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 50 rakennusalan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!

 

Työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai